Gemeente Gemeente Zele

COK-zegel project

Met de COK-zegel actie grijpen we terug naar de roemrijke spaarzegels die in de jaren '70 en '80 in Zele werden verspreid. In de Cesar Meeusstraat, Oudburgstraat en Kouterstraat was dit de COK-zegel. Door deze terug te brengen krijgt je winkelplezier ditmaal een retro karakter!

Zegels sparen

Van 15/11/2021 t.e.m. 31/12/2021 krijg je bij elke deelnemende handelaar per aankoopschijf van 10 euro een COK-zegel, die je op je spaarkaart kleeft. Een volle spaarkaart geeft recht op één van de Zeelse boeken die zijn samengesteld binnen het COK-zegelproject: Zeelse Casserol, Zeelse Ommegang, Zeelse Komiesen.

Zeelse boeken

De Zeelse boeken zijn een ode aan onze lokale handelaars. Ze wekken een nostalgisch gevoel op en zijn een bewijs van ons Zeels erfgoed. Blader en ontdek alle mooie lokale parels binnen onze gemeente. Je ontdekt gevestigde waarden die generatie na generatie hun ondernemerschap opbouwden, maar je ontmoet evengoed recente handelaars die schrijven aan nieuwe Zeelse geschiedenis. Samen bouwen we aan een gezellig en sfeervol Zele waar je kan beleven en winkelhiert met plezier.

Zeelse Casserol
Ga op ontdekking buiten de kern van Zele en neem ons ruim handelslandschap waar. Daarnaast kan je jou laten verleiden door lokale producten en gerechten.

Zeelse Omgang
De Zeelse pleinen Markt en Zandberg faciliteerden doorheen de geschiedenis onze bedrijvige kern. Ze zijn een plaats van ontmoeting en staan symbool voor het sociale aspect binnen onze gemeenschap.

Zeelse Komiesen
Ontdek de winkelkern waaruit de COK-zegel is ontstaan: Cesar Meeusstraat, Oudburgstraat, Kouterstraat.

Spaarkaarten inwisselen

Vanaf 20/12/2021 tot en met 04/02/2021 kan je jouw volle spaarkaarten inwisselen voor één van de Zeelse boeken (tot zo lang de vorraad strekt).

Waar: Onthaal Gemeentehuis

Wanneer: Van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u tot 12u.

Vanaf januari kan je ook terecht aan de balie van De Wiek op volgende momenten: Maandagnamiddag van 14u tot 19u, dinsdag- en vrijdagvoormiddag van 9u tot 12u.

Kortingsbonnen en Eindejaar actie

Achteraan in de Zeelse boeken zijn kortingsbonnen opgenomen van lokale handelaars die deelnemen aan de COK-zegel actie.

Rechtzetting kortingsbon Optiek Van der Linden: In het boek Zeelse Omgang zijn kortingsbonnen opgenomen die kunen ingewisseld worden bij Optiek Van der Linden. De kortingsbon van €50 heeft betrekking op een bril met progressieve multifocale glazen, en niet unifocale glazen. Dit is een drukfout.

Bij afhaling van een boek ontvang je een deelnemingsformulier voor de eindejaar actie van 9240.be en Unizo Zele waarbij €1.250 aan prijzen worden uitgereikt. Een hoofdprijs van €250, 5 bonnen van €100 en 10 bonnen van €50. De voorwaarden van deze actie kunnen opgevraagd worden bij de middenstandsverenigingen.

Met dank aan

De COK-zegelactie is een samenwerking tussen Gemeente Zele en de middenstandsverenigingen 9240.be en Unizo Zele.

Deze actie is tot stand gekomen met steun vanuit Provincie Oost-Vlaanderen.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP