Gemeente Gemeente Zele

Betaal minder voor groene stroom

Gepubliceerd op  ma 08 okt 2018
Wil jij besparen op je energiefactuur en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Doe dan mee met de 8ste groepsaankoop voor 100 % groene energie van de Provincie Oost-Vlaanderen.

 

 

Registreer je op www.samengaanwegroener.be. Je krijgt bericht wanneer de groepsaankoop van start gaat en je jouw inschrijving kan vervolledigen.

De effectieve inschrijvingsperiode loopt vanaf 3 december tot 5 februari 2019. Inschrijven is gratis en volledig vrijblijvend.

Hoe werkt het?

Door een grote groep geïnteresseerden samen te brengen, kan de Provincie een scherpe prijs bedingen voor groene elektriciteit en gas. De leverancier die tijdens de energieveiling de beste prijs kan bieden, is de winnaar. Hoe meer deelnemers, hoe groter de korting. Kies je ervoor om over te stappen? Dan brengt de Provincie de overstap in orde. Bedrijven, zelfstandigen en verenigingen met een beperkt verbruik kunnen ook deelnemen.
Ook Gemeente Zele ondersteunt dit initiatief en dit al voor de achtste keer op rij. Wie hulp wil bij zijn inschrijving, kan terecht bij het gemeenteloket.

Meer info

Milieudienst
Markt 50 (1ste verdieping)
052 45 98 44 | milieu@zele.be

Provincie Oost-Vlaanderen
groenestroom@oost-vlaanderen.be
www.oost-vlaanderen.be/groenestroom

 

 

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP