Gemeente Gemeente Zele

Vacature: seizoenarbeider dienst Milieu, groen, begraafplaatsen of dienst Onderhoud gebouwen, technieken, feestelijkheden, signalisatie

Gepubliceerd op  ma 12 feb 2018
Het gemeentebestuur van Zele is op zoek naar 3 Seizoenarbeiders 'Groen, milieu, begraafplaatsen' en 1 Seizoenarbeider 'Onderhoud gebouwen, technieken, feestelijkheden, signalisatie (contract van 8 maanden) - niveau E1-E3. Lijkt deze functie jou op het lijf geschreven? Lees dan snel alle informatie

 

Wat houdt de functie in?

Dienst Milieu, Groen, Begraafplaatsen

Uitvoeren van diverse taken waaronder technische onderhoudstaken aan het groenpatrimonium teneinde een optimaal onderhoud van de infrastructuur en een effectieve en efficiënte dienstverlening te verzekeren.

Dienst Onderhoud gebouwen, Technieken, Feestelijkheden, Signalisatie

Uitvoeren van diverse taken waaronder technische onderhoudstaken aan onder andere gebouwen teneinde een optimaal onderhoud van de infrastructuur en een effectieve en efficiënte dienstverlening te verzekeren. Uitvoeren van technische taken inzake feestelijkheden en signalisatie binnen de gemeente.

Welk profiel zoeken we?

  • Geen diploma of studiegetuigschrift vereist
  • Ervaring is een pluspunt

Wat bieden we je aan?

  • Uitdagende job
  • Bruto geïndexeerd jaarsalaris beginnend aan € 22.172,55 (E1-E3)
  • Extralegale voordelen (maaltijdcheques, fietsvergoeding of abonnement woon-werkverkeer)
  • Een soepele verlofregeling
  • Maximale mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Onbeperkt werkervaring toe te voegen aan de anciënniteit vanuit de diensten bij een overheid. Tot 18 jaar relevante werkervaring toe te voegen aan de anciënniteit vanuit de privésector of als zelfstandige (art. 164-165 RPR).

Heb je interesse?

Solliciteer dan snel online via onderstaand formulier. Solliciteren kan tot uiterlijk 4 maart 2018.
Je kan ook schriftelijk solliciteren door de gevraagde gegevens op te sturen naar het college van burgemeester en schepenen, Markt 50, 9240 Zele. 

Het inschrijvingsformulier en informatie over de toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de verdere procedures vind je in de informatiebrochure.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP