Gemeente Gemeente Zele

Workshops voor zelfstandigen

Hoe onderhandel je het best met leveranciers? Bestaan er goedkopere vormen van promotie? Ontdek het allemaal tijdens de boeiende workshops die de Gemeente Zele in samenwerking met SBM Syntra organiseert voor de ondernemers in Zele. Er is tijdens de workshop tijd voor vragen en interactie. Het goede nieuw is dat je slechts € 20,00 per workshop betaalt i.p.v. € 105,00.

 Workshop ‘Onderhandelen met leveranciers’ – Dinsdag 19 november

Spreker – Guido Junius

Onderhandelen doet iedereen, dagelijks. Met collega’s en leidinggevenden, met klanten of met leveranciers. Met wie je ook onderhandelt, jouw doel is het sluiten van een optimale deal. In deze workshop willen we je inspireren om jouw commerciële onderhandelingsvaardigheden aan te scherpen. Aan jou de keuze of je straks onderhandelt met veel of minder zorg voor de lange termijnrelatie met je leverancier: hard, zacht of win/win onderhandelen? Na deze workshop heb je beter zicht op wat er speelt, hoe je kan inzetten op invloedfactoren en tussen welke onderhandelingsstijlen je je kan bewegen.

Workshop ‘Hoe win je een facebookgeneratie voor je zaak?’ – Donderdag 21 november

Spreker – Mic Adem

Voor generatie Y is “connection” heel belangrijk. Ze communiceren in de eerste plaats via smartphone, zijn minder sociaal en zetten zichzelf op de eerste plaats. Ze lijken onbereikbaar voor de fysieke winkel, maar toch kun je hen als handelaar voor je winnen als je ze op een passende manier weet te bereiken. Hun invloed op hun persoonlijke netwerk is immers groot!

Workshop ‘Low Budget Marketing: goedkopere vormen van promotie’ – Woensdag 27 november

Spreker – Lies Hackelbracht

Deze workshop reikt je ideeën aan om rendabel te promoten met een beperkt budget. Wat zijn de belangrijkste media, online en offline en de bijhorende promotiemogelijkheden? Welk kanaal is het meest geschikt om jouw boodschap over te brengen? Hoe haal je sponsordeals binnen? Wat is het belang van een samenwerking met andere bedrijven/detailhandelaars? Aan de hand van praktisch advies en heel wat voorbeelden kan je na afloop een volledig promotieplan uitwerken.

 

Voor wie?

Bedoeld voor zelfstandigen en hun medewerkers.

Meer info

Praktisch

Duur?                           Elke workshop start om 19 uur en duurt 3 uur.

Locatie?                       Henri Van Daelecentrum, Jan Praetzaal, Lokerenbaan 43, 9240 Zele

Kostprijs?                     € 20,00 per workshop en per deelnemer (i.p.v. € 105,00)

Inschrijven?                  http://www.sbm.be/index/handelaarszele                                                                                                        

Wacht niet te lang met inschrijven want de plaatsen zijn beperkt!

 

Nog vragen?

- SBM Syntra: Rebekka Vanhaeren – 050 40 30 90

Rebekka.vanhaeren@sbm.be

- Gemeente Zele: Sabrina Ioan – 052 45 70 55

economie@zele.be

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP