Gemeente Gemeente Zele

Zele zoekt enthousiaste en sportieve uitbater voor de cafetaria van de nieuwe jeugd- en sportinfrastructuur

Gepubliceerd op  do 04 jul 2019
Maandag 1 juli was er een infosessie over de uitbating van de horecazaak in de nieuwe jeugd- en sportinfrastructuur in Zele. Heb je de sessie gemist, maar wel interesse om je kandidaat te stellen? Lees dan snel verder.

In de selectieleidraad kan je alle informatie vinden over de te volgen stappen om je kandidaat te stellen. In een eerste fase dien je een eenvoudig inschrijvingsformulier in te vullen (te vinden op p.18) en je motivatie en ervaring neer te schrijven. Je kandidatuur moet ten laatste dinsdag 13 augustus om 11 uur ingediend worden. Schrijf deze belangrijke datum dus zeker in je agenda.

Na deze fase gaan we verder met een aantal kandidaten die we uitnodigen voor enkele gespreksrondes met het selectiecomité. Hier kan je als kandidaat-uitbater jouw visie op de horecazaak delen en kijkt het selectiecomité samen met jou naar de mogelijkheden voor de toekomst. Op basis van de dialoog stelt het AGB Zele dan de concessievoorwaarden op zodat ze haalbaar zijn voor iedere kandidaat.

Zin gekregen in dit avontuur? Download hieronder snel de selectieleidraad en het inschrijvingsformulier en start met het verwezenlijken van je droom.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP